Хороскоп Близнаци

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Близнаци 2016 година

Лозунг: Късметът е с вас, получавате това, за което се борите!

Активност, нови идеи, градивност - това носи годината за повечето от Близнаците. Късметът ще кръжи около вас. Ще уредите финансови и имотни въпроси, възможни са промени на офис или дома, или голям ремонт. Възможно е да разширите дейността си, което ще ви донесе нови материални придобивки.

Пътищата извън страната ще ви носят успехи, както и тези у нас. Ще имате финансова стабилизация. Някои от вас ще се наложи да променят местоживеенето си. Трудностите, които ще имате в офиса, ще се решават лесно, ако пристъпвате към тях спокойно. Вие сте точни, логични, разумът трудно ви изневерява, но емоциите ви пречат. Не позволявайте през май и периода 9-18 септември да ви обхване чувството за неуспех, защото това само ще ви навреди, ще ви обезсърчи, което ще бъде пагубно за вас. Не позволявайте да ви мислят за наивни. В дома си ще имате много интересни събития.

Покажи целия текст
Налага се да разширите контактите си с хората, защото ще получавате ценна информация за вашите врагове или конкуренти. Ще се радвате на успехите на вашата половинка и на вашите деца. Проблемите, които ще са с по-възрастен човек, трябва да се решават бързо, ако искате да няма последици. Напрежение с близки роднини ще ви притеснява. През тази година доста от вас ще имат трудности с продължаване на образованието си. За да ги преодолеете, трябва още в началото на годината да знаете какво искате, да планирате нещата си по важност и по този начин да предотвратите провал.

Учащите трябва да положат доста усилия, за да не прекъснат образованието си и да обезсмислят положените досега усилия. Не искайте от другите това, което сами не можете да направите. При жените Близнаци се очакват пари и успехи. Трудът е основата на благополучието ви през тази година. Жизненият тонус на Близнаците през 2016 г. ще е в пряка зависимост от теглото им. Не се подлагайте на гладни диети, а намалете общото количество на храната, която поглъщате. Избягвайте тлъстите, нишестените храни, намалете хляба, спрете сладките. Движете се повече, слезте от колите и обърнете внимание на болките в ставите и коленете. Опасност от ошипяване от ранна възраст. Обърнете внимание на кръвното си налягане и обмяната на веществата. Движение, движение, движение - това е вашето спасение. Намалете алкохола, той също увеличава проблемите ви.

Обърнете внимание на хронично заболяване при деца, което би могло да се събуди и да създаде неочаквани проблеми. Около вас има възрастен човек с нестабилно кръвно налягане, възможни са инциденти. Помогнете му да ги преодолее. Обърнете внимание на близък роднина, който живее в напрежение и преумора. Ако имате възможност, поемете част от ангажиментите му. Годината ще е доста добра за Близнаците. Любовта ще ги споходи. Една раздяла през първото тримесечие ще бъде за добро за някои от необвързаните. Вие много години чакахте да минете под венчило и вече разбирате, че всичко това е илюзия, ето защо разделете се с човека, който подхранва тези илюзии. Очакват ви нови срещи.

Голяма любов се задава на хоризонта за необвързаните. Ще се потопите и ще усетите страстта, за която мечтаете от години. Младите да внимават. Една измама може да облее в кръв сърцето им. Не вярвайте на всичко, което ви се говори, пазете се от некоректна постъпка на млад господин, който може да е в състояние да ви създаде големи неприятности. Дискотеките не са най-доброто място за развлечение за Близнаците. Подбирайте хората, с които дружите. Самотните могат да намерят сродна душа и да заживеят съвместно. При обвързаните се очаква невероятна авантюра.

Тя ще е мимолетна и в това е спасението ви. Ще усетите любовта, страстта, но и измамата в нея и по този начин ще спасите семейството, което държи на вас. Някои от вас имат възможност да създадат интимна връзка с човек от чужбина, което не е лошо. Но все пък проверете личността, защото може да не е това, което очаквате. Родители, обърнете внимание на компютърните "игри" на децата си, чатьт невинаги е безобиден както си мислите. Интернетните запознанства често поднасят ужасяващи изненади. Близнаци, не забравяйте, че вие сте тези, които ще осъществите възможностите, поднесени ви от съдбата. Ако успеете, пътеката, която се отваря пред вас, ще се превърне в широк светъл път.

Скрий текста