Хороскоп Дева

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Дева 2016 година

Лозунг: Бъдете по-твърди!

2016 г. за повече от вас ше бъде плодотворна година. Ще имате признание в деловата дейност, което за вас ще е от голямо значение. Първата половина на годината ще е много подходяща за настъпление.

Стратегията ви е правилна. Търпението, спокойствието ще бъдат качествата, които наистина ще ви помогнат да успеете. За родените през септември се появяват нови възможности за забогатяване, ако разсъждават логично, действат хладнокръвно и не дават, но и не вземат пари на заем.

Родените през август ще водят доста неприятни спорове в деловата си дейност, ще попадат в конфликтни ситуации, особено през февруари, когато ще се чудят как да се измъкнат от неприятност, в която сами са се забъркали.

Покажи целия текст
Ще успеят, но ще се наложи да вземат компромисни решения. Пътища, повишение на заплатата, извънредни пари очакват повечето Деви. В периода 7-20 март, 9-20 август, 7 - 25 ноември някои ще имат доста затруднения при решаване на ежедневните неща. Съветвам ви тогава да не отлагате днешната работа за утре. февруари имате големи материални придобивки, а през август и септември очаквайте положителна промяна. Годината е много обещаваща за хората, които стоят зад преподавателската катедра, за работещите в областта на медицината и всички, които са се отдали на точни науки.

Те допадат на Девите, защото по даденост са педантични и точни, често до дребнавост. Всичко, което като професия е свързано с електроника, компютърна техника, държавната администрация и политика, ще ви се удава много добре. За някои от вас изкуството е вашето призвание, не забравяйте това.

Краят на годината обещава много добри възможности и перспективи за тези, които искат да се явяват на конкурси за обучение и работа извън страната. Жизнения статус на Девите по принцип е добър. Техните слаби места са червата и стомахът. Често са с наднормено тегло и това се отразява на кръвното им налягане и ставите. Възстановявате се бързо, но през 2016 г. се налага да водите по-здравословен живот. Излишно е да се наливате с билкови чайове, ако не консумирате пресни плодове и натурални плодови сокове, да поемате хранителни добавки, ако не се храните със зеленчуците на сезона. Намалете общото количество на храната си и проблемите ви със ставите и краката ще намалеят, а също и оплакванията от нередовен стомах, стомашни болки и неприятности с черния дроб - при мъжете.

Лошото ви храносмилане невинаги е от преяждане, затова се консултирайте със специалист. Напрежението в деловата ви дейност може да доведе до нервен срив през август и ноември. Дамите да внимават с козметичните препарати, защото са силно склонни към алергии. През студените месеци не допускайте простуди, обръщайте внимание на най-дребната хрема, защото сте податливи към бронхити и белодробни заболявания. Движете се много - това е част от профилактиката, която трябва да спазвате за собственото си здраве. Вие сте хора с много вяра в бъдещето, но понякога разочарованията от интимния партньор ви карат да се замисляте върху поведението на близките. Някои Деви ще преразгледат отношенията си с половинката, възможно е да имате големи недоразумения през април и юни, дори може да се стигне до раздяла. През зимния сезон при някои от вас ще се прояви агресивност при решаването на доста объркана семейна ситуация. Причината може да е ревност или подозрение към любимия човек, но ще е неоснователна. Внимавайте, никой не може да бъде изпълнен с любов, ако го третирате като птичка в клетка. През януари, март, юни, октомври и ноември се очертават приятни пътувания с любимия човек. Те ще ви направят щастливи. Не давайте ухо на приказки и клюки на странични хора, които, обхванати от завист, ще правят всичко възможно да ви разделят. Това може да е приятел или приятелка, чиято цел е да заеме мястото ви в леглото.

Девите не са много либерални, освен това са доста критични, това може да им причини проблеми с половинката. Търкания ще се появят вероятно при мъжете през юли и август, а дамите ще имат любовни неприятности през ноември и декември. Ще ги отстраните само ако проявите присъщата ви гъвкавост и артистичност, и то ако държите на партньора си.
Скрий текста