Хороскоп Козирог

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Козирог 2016 година

Лозунг: Внимателно разлиствайте Книгата на живота и ще получите всичко, което желаете!

Навлизате в интересна за вас година, пропита от трудности, но и с много възможности за напредък във всички сфери на деловата дейност. Година, изпълнена с много амбиции, идеи и реализация на проектите. Предстоят ви големи отговорности и борба за достигане до финала на победата.

Определено се уреждат въпроси, свързани с пари, имоти, строежи, а също при някои от вас и с разширяване на дейността ви. Като цяло това е една активна година за повечето от вас, но тя ще стопира тези, които мислят, че са от желязо. През март ще се появят пречки, които не бива да ви спират, просто забавете темпото на работа и мобилизирайте силите си, за да дочакате началото на април. Характерно за Козирозите през 2016 г. е уреждането на недвижимо имущество. Ще имате по-големи изисквания и ако запазите спокойствие, всичко ще се окаже наред. През септември предпазливостта е важна за вас.

Покажи целия текст
През февруари, април, юни ще имате много добри възможности за купуване и продаване или за строеж. Увеличаване на доходите, повишение на заплатата, всичко това ви го дава 2016 г.

Може би някои от вас ще срещнат трудности при пътищата в чужбина, но те ще са краткотрайни. Месец юни и октомври дават възможност за започване на нова дейност. Изключително голяма ангажираност през февруари, юли, август, октомври и декември. Възможности за икономически напредък. Усилията ви ще бъдат възнаградени. Трябва да скъсате със схемите от миналото и с хората, които са свикнали само да вземат от вас. Това утежнява кармата ви. Обърнете голямо внимание на децата си и на тези, на които дължите успехите си. Доверете се на качествата си, които добре познавате. Упорити сте до твърдоглавие и през тази година покажете воля за обучението си.

Още от януари преценете какво и къде ви се иска да учите, за какво сте реално подготвени. Не надценявайте себе си. Вашата способност да се съсредоточавате е пословична, използвайте я. За вас са подходящи професиите на дипломата, инженера, художника, мениджъра. Много от вас ще поискат да се специализират и в съседни на вашата професия области и ще бъдат прави, много бързо ще намерят приложение новите им знания. Здравословните ви проблеми през годината може да се дължат и на разсеяност, и на нередовно хранене или преяждане, работа до полуприпадък, непрекъснато тичане, сънища, изпълнени с делови проблеми и проекти.

Пазете се от лекомислено отношение към собствения си живот. Има опасност от проблем с черния дроб и жлъчката, внимавайте с храненето. Не прекалявайте с тлъстите храни, обърнете внимание на главоболието си и вариращото кръвно налягане. Пазете се от стресови ситуации, които могат да ви причинят неразположения. Като имам предвид вашата упоритост, като познавам как Козирозите гонят крайната си цел, горещо ви препоръчвам да се пазите от преумора, защото тя може да ви изправи пред проблеми. Не прекалявайте с пикантното в живота си - злоупотреба с алкохол, силни подправки, системно недоспиване. Редувайте работа с почивка. Човек винаги има дразнители, но се помъчете да ги отбягвате или да не им се впрягате.

Обърнете внимание на болките в краката. Младите Козирози ще преливат от енергия и ентусиазъм. Възможно е обаче някои непредвидени ситуации да ви стопират и да ви накарат да се замислите редно ли е чак толкова да се отдавате в прегръдките на сексуалния си партньор, когото познавате отскоро. Вие сте романтици и затова е добре да търсите компанията на хора, с които можете да споделите романтиката си. Пътища с любимия човек, щастливи интимни мигове, това ви поднася годината. Козирозите трябва да се пазят от измама при започването на нови връзки. Пазете се от запознанства с чужденци, които могат да се окажат най-неудачните и да съсипят младостта и живота ви.

През юли съмнения ще подложат на изпитание чувствата на някои от необвързаните. Изневяра ще ви разстрои. Ако е за първи път простете или поискайте прошка и я забравете. Други ги очаква добра лична връзка - ще стане като случайно запознанство на светско събиране или на обществено място. Може би това е случаят, от който ще пламне огънят на голямата любов между две сродни души.
Скрий текста