Хороскоп Лъв

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Лъв 2016 година

Лозунг: Учете се от грешките на другите!

Вие завладявате и мобилизирате хората около себе си. Въздействате странно върху околните, превръщате се в център на компанията, винаги сте изобретателни, оригинални и в повечето случаи силни и жизнерадостни. Знаете какво искате, но понякога с вашата привързаност може да направите големи грешки.

Пламенни като огнена стихия, когато се ядосате през януари, бихте могли да нараните - и в повечето случаи незаслужено, много скъпи хора. Не го правете, раната боли, особено когато е причинена от тежки думи. Имате вродени способности за бизнес, невероятно чувство към парите, отговорни сте и умеете да влизате в схватка с всеки, който се изпречи срещу вас. Понякога вашите битки са мълчаливи и такива ще са през май, септември, а за някои и през декември. Мълчаливи, но победоносни. Вие знаете, че ако не планирате нещата си стъпка по стъпка и минута по минута, те няма да се реализират.

Покажи целия текст
Очаквайте големи успехи през октомври или ноември. 2016 г. може би ще ви изправи пред някои изпитания, но те ще са кармични и вие ще се преборите с тях. Разширяване на дейността, на пътища в чужбина, пътувания в страната. Юли ще ви предложи много спокойни дни. Напрежението ще намалее.

Ще се почувствате силни, ще бъдете и доста щедри. Октомври ви носи късмет. Прекалено амбициозни, вие правилно ще започнете подготовката за продължаване на образованието си още от края на 2015 г. Голям успех за тези, които ще кандидатстват в областта на изкуството и спорта. Вие сте свободни личности, затова запишете професия, която ще ви дава свобода и самостоятелност. Учете езици. Жизненият тонус на Лъва през 2016 г. е висок. Най-чувствителното място за него е сърцето и интензивният му живот може да предизвика смущения. Обърнете внимание на неприятното, макар и кратко сърцебиене, както и на вариращото кръвно налягане и нервната система. Пазете се от травми и падания, които за дълго могат да ви извадят от строя.

През януари - проблеми с носоглъдката, май също няма да е особено приятен в здравословно отношение. През септември могат да се обадят стари заболявания по гръбначния стълб и гърлото. Ако вземете мерки, ще се оправят много бързо. Внимавайте с отделителната система, особено мъжете, може да се наложи и оперативно лечение. Поради вечното напрежение около вас се налага да се справите с леките депресии, по-скоро униния, които от време на време ви спохождат, особено хората на изкуството. Често и лесно вдигате температура и също толкова лесно я сваляте. Немарливи сте към собственото си здраве и обикновено ставате преди окончателното излекуване, което може да ви върне обратно в леглото. Не допускайте това през 2016 г., особено ако вече сте имали болки в гърлото, дрезгав глас, кашлица. Проведете лечението докрай, за да не си докарате нещо по-сериозно. Не оставяйте без внимание подутите глезени и болките между плешките.

Обърнете се навреме към специалист. Имате дадености за желязно здраве, трябва да се погрижите за него. При Лъва личния живот е немислим без любов. Колкото и да се стараете да сте сериозни и да прикривате авантюризма си, вие сте едни палави и красиви екземпляри. Лесно се влюбвате, лесно ставате нежни. Почти винаги се намирате във вихъра на някаква страст - ту горещо и безнадеждно или щастливо влюбени, ту разлюбени и страдащи или разлюбили и самотни, но никога не сте безразлични и студени. Тази година ще имате доста възможности за приятни запознанства, интересни срещи, романтични вечери - все неща, които ще повдигнат вашето самочувствие. Все пак не се хвърляйте безразсъдно в любовни занимания, само и само да трупате бройки. Възможно е с такива игри да си създадете голяма неприятност с обвързана личност, която ще ви даде заслужен урок. Що се отнася до секса, вие давате всичко от себе си, само и само и партньорът ви да се чувства добре. През пролетта ще имате любовни изживявания и срещи, но една ревност може да ви изиграе лоша шега и да ви прати да търсите нов партньор през лятото.

Към края на годината някои от вас ще трябва да изяснят сърдечната си връзка. Ако времето на опознаване е продължило достатъчно, ще трябва да вземете решение за бъдещето й. А при тези, при които липсва разбиране и има вечни конфликти и спорове, раздялата ще бъде неминуема, но и оздравителна.
Скрий текста