Хороскоп Овен

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Овен 2016 година

Лозунг: Вие сте на старт, успехът ви е сигурен

Очаква ви раздвижена, за някои и напрегната година. Ще се срещате с много хора, а това ще ви помага да не изпреварвате събитията. Вашата щедрост и благородство ще са признати, ще се радвате на известност и пари. Всичко ще бъде спечелено с много труд и постоянство. Още в разгара на лятото в деловата ви дейност ще почувствате подобрения, които за някои ще бъдат неочаквани.

През февруари, юни, юли, август, октомври ще се радвате на придобивки и на успехите на децата и своите близки. През юли и август се решава важен материален въпрос. Много благоприятен период за инвестиции ще бъдат февруари, август, ноември, а за родените през април и декември. Очертават се нов дом, нов офис. Една покупко-продажба също ще бъде от значение за вас. Пътища на близко и далече. Успявате, шансът е на ваша страна, що се отнася до издигане в кариерата.

Покажи целия текст
Много важно е още в самото начало на годината да сте наясно какво искате. Пазете се от яростта и гнева, защото те винаги са ви подвеждали да правите грешки. През октомври ще може да вземете генерално решение за невероятно положителна промяна в дейността ви. Вие сте свободни личности, обичате независимостта, ето защо професията, която избирате, трябва да е свързана с изучаване на чужди езици, мениджърство, хуманитарни науки, медицина. Не пренебрегвайте образованието, свързано с международен туризъм.

Изключителна възможност за онези, които искат да учат или да постигнат професионално усъвършенстване в страната и чужбина. Жизненият ви тонус ще е добър, ще се справяте лесно със заболяванията си - хронични оплаквания, свързани с мигрена, дископатийни болки и неприятности със ставите. Не допускайте простуди през зимния сезон. Жените, особено родените през април, да обърнат специално внимание на генеталиите си. Има опасност от оперативна намеса.

През май и септември може да имате проблеми със зъбите, обърнете по-сериозно внимание на кървенето на венците. Пазете се от травми, а дамите да носят удобни обувки, с немного високи токове, защото от това понякога зависи състоянието на краката им. Хранете се с много зеленчуци, пийте пресни натурални сокове, които си приготвяйте сами. Това ще помогне за нормализиране на храносмилателната ви система. Любов от пръв поглед, любов с човек, който е на път, желание да намерите точната си половинка и да започнете съвместно съжителство ще ви съпътстват през цялата година.

2016-а ще ви предлага романтични преживявания. Вие обичате романтиката и много от вас ще имат вечери на свещи пред камината, часове сред природата с любимия, копнежи и красиви отношения. Ще искате да запазите и някаква своя независимост, затова когато избирате интимния си партньор, трябва да сте сигурни, че не е ревнив. Защото ревността ще ви донесе раздяла. Много от необвързаните и от самотните Овни имат шанс за брак или съжителство. Тези от вас, които са обвързани и се влюбят в личност, която ще ги накара да почувстват трепетите на истинската любов, нека изживеят щастливите мигове, да ги запазят дълбоко в сърцето си, но да не разбиват семейството си, защото да бъдеш любим преди брака е различно от задълженията след това.

И не забравяйте, господа и дами, които сте семейни, че трябва навреме да се измъквате от извънбрачни връзки, защото има интриганти и от двата пола, които умеят добре да шантажират и са в състояние да разбият красивото в живота ви. И така, времето за вас, Овни, тече. Годината ще преминава, даже някои неща през януари и ноември да ви изглеждат сиви, знайте, че тази сивота иска да ви предупреди за по-голямо внимание. Вие се измъквате лесно от хаоса и вървите напред по пътя на успеха. Не се страхувайте. Чакат ви пари, възможности, нови хора.
Скрий текста