Хороскоп Рак

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Рак 2016 година

Лозунг: Трябва да се преборите с несправедливостта!

Ще бъдете изпълнени с много енергия и желание да ръководите и ще имате тази възможност. Вродената ви властност може да стане причина за конфликти през февруари, май и юли, защото не понасяте да ви командват.

Не изпадайте в дребнавост, развивайте в себе си позитивното, вярата, че ще успеете. Особено добър месец за вас ще бъде май, ще можете да реализирате доста от своите проекти. Не ви съветвам през юли, септември и ноември да рискувате. Март ще започне напрегнато, ще се наложи да проведете много и важни разговори за работата ви. През годината ви очакват добри материални придобивки, възможности за изгодно купуване или продаване на недвижими имоти. 2016 г. е много благоприятна за инвестиции. Още през февруари и април правете реални проекти и планове. Годината, особено втората половина, е много успешна за решаване на проблеми чрез съда. Ще ви бъдат върнати значителни суми пари, ще си възстановите позиции и права.

Покажи целия текст
Ще ставате все по-свободни в парично отношение. Пазете се през януари и юли от лъжливи обещания, могат да ви подведат и да понесете непоправими щети. През есента ще преодолявате много препятствия. През пролетта ще получавате с пълни шепи от съдбата. Младите да помислят за образованието си, то ще се окаже решаващо за бъдещето им. Каквито и намерения да имате, сте длъжни да ги продължите. Много внимателно се отнасяйте към предложения за престой в чужбина.

Жизненият тонус на Рака ще е леко понижен. Годината ще ви натовари малко повече, от вас ще се изискват по-големи усилия и това ще ви стовари умора. Ще се чувствате неразположени между 18-27 януари, 9-19 май, 6-20 юли, 20 - 30 септември и донякъде през първата десетдневка на ноември. Обърнете внимание и на най-малкото обостряне на хронично заболяване и вирусни инфекции. Раците имат склонност да преувеличават леките неразположения до размерите на тежко заболяване, но много бързо преодоляват това състояние. През студените сезони ще ги тормозят болки в ръцете, вероятно е развитие на плексит.

Раците често изпадат в лоши настроения, които граничат с меланхолия и депресии, но и бързо ги преодоляват. Ще страдат най-вече от кашлици и бронхит. Стомахът и главата са им много чувствителни и за съжаление ще ги тревожат с болки от язва и главоболие. Не подценявайте болките в краката. Ще се наложи да се погрижите за кръвен роднина, който не е добре със сърдечносъдовата система. Не се тъпчете с хранителни добавки - от тях нямате полза, не гълтайте изкуствени витамини без нужда, а обърнете внимание на естествената храна, яжте много плодове и зеленчуци.

Осигурявайте си редовно движение и почивка. При Рака личния живот е подчинен на чара му и увереността, че постига това, което иска. Емоционалният му тонус винаги е по-силен от физическия. Той изкусно може да играе ролята на романтично влюбен, особено ако е роден през юли. Вие, Раци, с много плам се отдавате на любовта и страстта, стига да намерите подходящия обект, което и през 2016 г. ще се случи. Хвърляте се с главата напред и когато изживеете разочарование, преживявате тъжни седмици, страдате и се страхувате отново да потърсите любовта. Често сте готови да се впуснете в несериозни флиртове, но и сте готови на всичко, за да спечелите партньора си. През тази година ще ви завърти красива авантюра с обвързана личност. Може да продължи 3-4 месеца.

Взаимните чувства ще ви накарат да забравите всичко, ще кроите планове за съвместен живот, ще се стараете да задържите това чувство. Е, изживейте го, но намерете сили леко и безболезнено, както вие го умеете, да се отдалечите, защото само по този начин ще запазите завинаги щастливите мигове. При някои самотници се очертава възможност за съвместно съжителство. Ако не познавате добре човека, не ви съветвам да се съгласявате. Любовта при необвързаните ще процъфтява. Дни на забавления през януари, март, април, юли, декември и много предложения за брак. Раци, пазете се от ревността, тя ви създава големи проблеми. Не влизайте през януари в излишни спорове с човека до вас, така се разгорещявате, че той не знае как да ви спре.

Юни оказва положително влияние върху личните ви отношения. Ако обаче точно през този период се готвите за изпити - оставете партньора малко на втори план.

Скрий текста