Хороскоп Риби

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Риби 2016 година

Лозунг: Ще печелите с честен труд, затова не се плашете от умората!

2015 г. ви измори, много от вас бяха като риба на сухо. С необмислени постъпки изгубиха верни приятели и допуснаха до себе си хора, които злоупотребиха с тях. Сега навлизаме в 2016 г. За доста от вас това е година на късмета, която ще ви накара да се вглеждате в истината на живота.

Ще имате поводи да повярвате в реалността на мечтите си и това, до което ще се докоснете, ще бъде истинско и красиво. Ще имате закрила от личности, които ще се заинтересуват от вас. Нямате ясни позиции, време е да изградите плановете си точно и прецизно. През тази година въпреки някои финансови трудности, ще можете да вървите напред доста уверено, ако се разделите с вашата чувствителност. Пред вас и над вас застават сили, които ще ви помогнат да искате с пълно право увеличение на заплатата - и ще я получите, уважението на хората - и ще го имате. Рибите, останали далече от желанието да създават интриги, далече от клюки и нечестност ще запазят хармонията и баланса на хората около тях.

Покажи целия текст
Ще могат да плуват спокойно в деловата си дейност, да осъществят частичните промени в бизнеса си, да се издигнат в кариерата.

Месеците февруари и март няма да са съвсем безоблачни, ще имате проблеми от прекалена натовареност, ще се опитат да ви мамят колеги. Доверчивост ще стане причина да преглътнете една материална загуба, с която вярвам, че ще се справите. Родените под този знак трябва да върнат сигурността в себе си. Месец април, юни и октомври донякъде ви дават големи възможности за разширяване на дейността, за допълнителна работа, за пътища по света и у нас. Някои от мартенските Риби ще поискат да възстановят минали връзки, но ще им се удава трудно.

Заплетените и напрегнати ситуации ще ви изнервят, но това не значи, че ще се предадете. При някои от вас се очаква промяна на местоживеенето, покупка на нов офис, добро допълнително заплащане. Годината е много подходяща да продължите образованието си и да вървите по-уверено на курсове за изучаване на чужди езици - нещо много необходимо за вас.

Здравословното ви състояние през годината ще бъде леко колебливо. Това налага да сте внимателни, да се пазите от простуди и вирусни инфекции, които могат да рефлектират върху белите ви дробове - бронхити, пневмонии и пр. Хранете се внимателно, по малко, но по-често, ако не искате да имате стомашни проблеми. Бъдете много внимателни с бъбреците, а жените да се пазят от гинекологични неразположения, които могат да доведат до оперативна намеса. Яжте калорични храни, защото има опасност от отслабване на имунната система. Главоболието ви, както и аритмията, няма да са случайни. Вземете мерки.

Търсачи на голямата любов - това са Рибите. Тази година ще се влюбят доста дълбоко, но не знам дали няма много бързо да се разочароват. Свикнали са да се отдават изцяло и да вярват на човека, в когото са влюбени, но внимавайте. През февруари, март и юли може да изживеете голямото разочарование от една измама, изневяра, която дълбоко ще ви нарани. Вие сте от хората, които много страдате, когато усетите, че ви мамят. Трудно прощавате. Пазете се от агонията на една раздяла, режете, докато е време. Ще имате нови срещи, нови запознанства, внезапно влюбване. Тези от вас, които имат дълготрайни и дългогодишни връзки има вероятност да почувстват хармонията в общуването и да се решат на съвместно съжителство с човека до тях.

Годината е на изясняване на отношения, на оправяне на объркани контакти, които смущават връзките ви и всичко това налага да решите какво да предприемете. Не давайте ухо на празни приказки и клюки, защото лъжите в тях ще са големи, завистта на хората също. Месеците юни, август и октомври са важни за вашата любов. Те са благоприятно време да вземете решение за живота си в бъдеще. Пазете се от ревността си, не обсебвайте партньорите си - това ги плаши. Пазете се от млад мъж, който ще иска да използва материалните ви възможности. При някои от обвързаните се явяват много големи противоречия в дома им. Мисля, че трябва много сериозно да размислите, преди да започнете дело за развод.
Скрий текста