Хороскоп Скорпион

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Скорпион 2016 година

Лозунг: Не вършете нищо на инат, за да получите това, което заслужавате!

С настъпването си 2016 г. ще ви накара да промените мисленето си в много положителна посока. Решавате блестящо ежедневни въпроси. Длъжни сте да браните завладените от вас територии. Вие сте хора, които се нуждаят от сигурност в целите и увереност, че те ще бъдат реализирани. Неизвестността ви изнервя. Не обичате да се втурвате в авантюристични действия, не рискувате напразно.

Не сте повърхностни, но когато някой ви настъпи много зле, не отстъпвате и сте готови да го зачеркнете завинаги. По природа сте предпазливи, винаги сте с човек, с когото да имате дълбока духовна връзка. В желанията си сте последователни и това ще ви помогне през 2016 г. да намерите допълнителна дейност, да се почувствате освободени. Животът ви е такъв, че независимо от пола и възрастта си вие винаги сте глава на семейството. Тази година, заобиколени с нови хора и работа, вие ще се радвате на добри парични възможности.

Покажи целия текст
Годината ще бъде много благоприятна и ще приберете плода на усилията от предишните. Ще получите, което ви се полага - възможно е делово повишение. Заедно с това март може да донесе на много от вас преумора, с която трябва да се справите, а също и опасност от кражби или измама. Благоприятни възможности за нова покупка, нови контакти в работата ви. 2016 г. ще е положителна за постигането на вашите цели, за повишение на заплатата, за решаване на важен битов проблем в дома ви.

Имате възможности да учите на път в страната, което няма да е лошо за вас. През юни и юли ще сте много натоварени, ще имате страх, че не сте подготвени както трябва, но не бива така, мислете позитивно, ако искате да успеете, февруари ще е плодотворен месец, още от него започнете подготовката си. Квалификацията и преквалификацията е за хора, които ще се убедят, че трудно могат да намерят работа по досегашната си специалност. Жизнения ви тонус леко ще спадне.

По принцип вие може сами да разрушавате здравето и тялото си с неразумен живот, усилена, непосилна работа или меланхолия. Рядко боледувате, но разболеете ли се, почти винаги е сериозно. Понеже сте издръжливи, търпеливи и чувствителни и трудно избухвате, много често си докарвате язва. Затова през тази година вземете мерки в началото при появата на болки в стомаха. Гръбнакът и ставите също ще ви създават проблеми. С преумората си само влошавате нещата. Внимавайте със зъбите, погрижете се и за кървящите си венци през късната есен.

Обърнете внимание на кръвообращението си и главоболието, което почти винаги е мигренозно или се дължи на силна преумора, безсъние и повишено кръвно налягане. Най-добро лечение за вас е продължителната почивка и промяната на житейската ви нагласа. Избягвайте работа с огън, с вредни изпарения, колкото и кратко време да ви се наложи да ги понасяте. Травмите - контузии и чупене на крайници, при вас се случват често. Опитайте се да намалите работата през нощните часове и това ще ви се отрази добре през цялата година. Жените обезателно да обърнат внимание на гениталиите. Любовта на Скорпиона е страстна, инстинктивна и гореща до изпепеляваща. Когато се влюбите, трудно пускате обекта на любовта да си отиде от вас. Вие сте като водопад от страсти, отличаващ се със своята ревност и с желанието си понякога да обсебва партньора, дори без да го съзнава.

Много ви е трудно да разберете или изобщо не допускате, че партньорът ви се нуждае от свобода и собствено пространство. Самите вие обаче трудно се поддавате на обсебване и се получава една взривоопасна комбинация. През тази година някои от родените през октомври ще имат възможност да сключат брак и вероятно ще го направят. За онези от родените през ноември, които дълго време се въртят в омагьосания кръг на една любовна игра, може да предпочетат раздялата. Скорпионите не се втурват в безразборни връзки, имат високи критерии и са нежни любовници, когато държат на партньора си.

През тази година много от вас ще спечелят обекта на чувствата си, а през август, септември и ноември вероятно ще успеят да подновят поутихващата страст в семействата си, ако продължават да държат на човека до тях. За Скорпионите 2016-а е година на битка не само за любовта, но за всичко, което е важно за вас. Единствено една раздяла може да ви накара да тъгувате.
Скрий текста