Хороскоп Стрелец

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Стрелец 2016 година

Лозунг: Пълен ход напред, препускайте с устрема на вятъра!

За вас започва година, наситена с много енергия. Личностните ценности заемат много важна роля в живота ви. Ще се сблъскате с някои трудности през 2016 г., но това няма да ви попречи, защото вие ще овладявате ситуациите и ще можете спокойно да работите. Всички проблеми, които през изминалата година не можахте да разрешите и всички въпроси, на които не можахте да отговорите, сега ще се разрешат съвсем бързо и ще намерят точните си отговори.

Още през януари ще имате много силна позитивна енергия, която ще ви помогне да планирате нещата си и да не забавяте темпото при движението си напред. Ще имате известни затруднения през май и през периода 9-24 септември. Стрелците, родени на четни дати, по-трудно ще решават проблемите си през 2016 г., ще имат колебания, върхове и спадове в дейността или учението. Просто трябва да са по-предпазливи и да не губят кураж. При родените на нечетни дати нещата през годината ще се уреждат с лекота.

Покажи целия текст
Една от характерните черти на Стрелеца е неговият оптимизъм. Това е добре, но през март не бива да се изхвърляте до крайност, защото може да допуснете грешки и да претърпите материална загуба. Материални придобивки - възможност за покупка на жилище или строеж на нов дом или офис, както и промяна в дейността - всичко това ще характеризира годината в делови план. А тези, които сега са без работа, имат големи шансове да намерят своето истинско място и професионална реализация. Доста от вас могат да постигнат в науката това, към което се стремят, но ще трябва да сте твърди и упорити.

Родените през Стрелец имат много добри шансове за продължаване на образованието си, а други да помислят за образование или допълнителна специализация извън страната. Вие сте хора на свободата и ви съветвам да изберете професия, която да не е ангажирана непрекъснато с канцелария и бюро. Вашият живот ще е свързан с движение, пътешествия и срещи с много хора, живот, който изисква свобода на избор. Здравето ви по природни дадености е много добро, физически сте издръжливи. Пазете се от травми, не се надпреварвайте с вятъра при шофиране, бъдете внимателни към ставите и костната си система, които са силно уязвими.

През зимата се обличайте и обувайте добре, за да не допускате простуди. За вас те са проблемни. Стресовите ситуации могат да ви причинят неприятности през 2016 г. Помъчете се да ги преодолявате по-лесно, това ще ви спести по-големи неприятности със здравето. Внимавайте със зъбите си, те са ви едно от слабите места. Пазете се от възпаление на носоглътката. Помъчете се да се разделите с цигарите и алкохола, те са тежка карма за вас. Направете го, Стрелци, това ще подобри здравето ви и нещата в Личния ви живот ще тръгнат напред.

В любовно отношение годината е доста силна за Стрелците. Очарователни и особено привлекателни, те често ще са център на внимание. Ще имате влюбвания от пръв поглед, които ще станат много неочаквано, а това ще подтикне много от вас към планове за брак. Годината дава възможности на семейните двойки да бъдат още по-сплотени и трепетът на любовта да не ги напуска. Единствените неприятности ще са за тези, които имат големи разногласия помежду си, а Стрелецът не търпи неясноти и противоречия. Може да се получат колебания, раздвояване, скандални ситуации и да се стигне до нежелана раздяла. През май, юни и септември необвързаните ще имат проблеми с интимния си партньор. Единият от двамата ще се опита да тъче на два стана. Ще бъдете хванати, ако сте вие, и ми се струва, че няма да ви бъде простено, защото не е за първи път.

Годината дава възможности за невероятна подкрепа от страна на ваши приятели, когато спречкванията са дребни. През април, август, декември бихте могли да уточните какво точно очаквате от личния си живот. Вероятност за съвместно съжителство. Доста от вас скъсват с бурния си живот и постепенно ще застинат в нежна хармония, ще мислят за красиви вечери с половинката. Ако все пак затънете в извънбрачна връзка, която от лек флирт започне да се превръща в дълбока авантюра, внимателно се постарайте да се отдалечите и да се върнете в уютния си дом.
Скрий текста