Хороскоп Телец

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Телец 2016 година

Лозунг: Препускате напред, съдбата ви закриля!

За Телците, които обикновено се съобразяват с всички и трудно си отпускат душата, започва една изключително силна делова година. Откриват се нови възможности, свързани с вашата работа или учението, а ако имате собствен бизнес - с разширяването му. Март ще бъдете доста напрегнати. Запомнете, нервността и прибързаността винаги са ви пречили, затова през тази година не ги допускайте.

По принцип сте много предани на приятелите си, а изключителната ви дискретност ви прави предпочитан изповедник, но през 2016 г. е хубаво да не се товарите много с чуждите проблеми. Тревогите и проблемите, които ви съпътстваха през последните две години, отстъпват място на сигурността и спокойствието, неща, за които отдавна копнеете. Не пренебрегвайте дребните неща в живота си, защото точно дребното камъче може съдбоносно да ви спъне. Тази година е много силна за хората, които се занимават с творчество.

Покажи целия текст
Пазете се също от скандали през ноември, а при някои и през октомври, които могат да станат причина да изгубите работата си. Някои Телци ще се занимават със строителство на нов дом, офис или на покупка на имот. Не продавайте недвижимо имущество и имот без всички необходими консултации със специалисти. Няма да мине време и ще съжалявате, защото ще разберете, че сте сбъркали - можехте да спечелите много повече, ако не бяхте направили прибързаната си продажба. Ако искате да усетите предварително уханието на успеха, то е добре още през януари и февруари да се задълбочите в нещата, които искате да предприемете, защото съдбата ще ви предостави огромни възможности по пътя към успеха си и не бива да ги изпускате.

Грубостта и всякакъв вид насилие може да ви погубят. Някои от вас ще имат желание да продължат обучението си в чужбина - не бива да изпускате срока за предварителните изпити. Особено силни ще бъдат тези, които имат изпити през май и юни. Август дава добри резултати, септември и октомври ви носят късмет. Ще имате доста пътувания в страната и чужбина. Вашата интелигентност и желанието ви за знания ще ви помогнат да успеете. Годината ви дава шанс да сте от страната на печелившите. Жизненият тонус на Телците няма да е особено повишен. Прекалено обичате богатата трапеза, приятните компании с приятели и колеги. Алкохолът също често ви създава проблеми.

Тази година е кармична спрямо употребата на алкохол, той може да ви донесе неприятности със стомаха, бъбреците, налягане. Внимавайте с храната, избягвайте пикантните храни и подправки, защото храносмилателната ви система не е от най-здравите. През януари, февруари и март се пазете от вирусни заболявания - особено по дихателната система и специално белите дробове. Дископатии, невралгии и ставни болки при вас са редовен посетител, затова се пазете от студа. Не проявявайте гнева и емоциите си, защото те са причина да изпадате в стресови ситуации и да разбивате оттам и нервната си система. Ще се налага да вземате предварителни мерки както за вашето здраве, така и за здравето на близките си, за да няма усложнения. При някои Телци е възможна загуба на родител или брачен партньор.

Ще трябва да приемете философски това, което се случва, и се помъчете да запазите позитивното си отношение към живота. При Телеца личния живот винаги е бил сложен. В повечето случаи проблемите, които имате, си ги създавате сами. Понякога искате повече, отколкото трябва, а давате по-малко. Ще се радвате на любов и ще имате възможности да си върнете нещо загубено. Може би една стара любов ще почукала вратата ви. Преди да я приемете, премислете добре дали си струва. При много от вас ще има нови срещи и запознанства, които ще освежат живота ви. Флиртове и авантюри няма да ви липсват. Освежени от тях, препускате свободни и доволни по широкия път на щастието. Възможен е годеж и сватба при необвързаните, при някои - увеличаване на семейството с раждането на дете, заченато с много любов. Пътувайте с любимия човек. Немалко от семейните Телци обаче ще имат проблеми с половинката си и несъгласия с капризите им.

Това може да стане причина за раздяла, а една извънбрачна връзка може да ви създаде излишни трудности, напрежение и грижи в семейството. Възможно е да се разделите с човек, който ви е мамил в любовта.

Скрий текста