Хороскоп Везни

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Везни 2016 година

Лозунг: Съмнеията и споровете са тези, кито ще ви научат да оцелявате

През 2016 г. се възползвайте от много добри възможности, които съдбата неочаквано ще ви предостави. Ще има стабилност в работата ви. Енергията, с която започвате годината, ще се задържи до края на ноември. Животът ви ще бъде доста динамичен. Обаче и парите, които ще получавате, ще са повече от очакванията. Юли носи щастие, късмет, прогрес на Везните.

Възможности за решаването на въпроси, свързани с инвестиции, с вземане на ключови решения за вашето бъдеще. Много от неразрешените дела ще се решат във ваша полза. Вие сте силно магнетични хора. През годината с вашето обаяние ще можете да влезете под кожата на вашите шефове. Дипломатичното ви отношение към споровете и умението ви да ги решавате ще са едно от основните неща, които ви карат да се чувствате победители. Ще идват хора от чужбина, вие ще пътувате навън, ще се запознавате с нови религии и култури. Пари, и то доста ще минат през ръцете ви, необходимо е много добре да организирате финансите си.

Покажи целия текст
Давайте само където трябва. Годината е много добра за покупко-продажба, за промяна на офис, а също и за строеж на нов дом. Повечето от вас ще бъдат с много положителна енергия, което ще даде много силен тласък бързо да се придвижвате напред и да се справяте с нещата, които се изпречат на пътя ви. На много от вас в главата ви се въртят идеи къде и как да продължите образованието си, каква професия да изберете.

Подходящи са свободните професии на инженера, дипломата, юриста, които отдават цялото си сърце на хората. През тази година няма да се страхувате от неудачи в кандидат-студентските изпити и интервюта. Търсете различни начини за подготовката си, имате изключително организирана памет и ще успеете. Годината е благоприятна за обучение и работа в страната и в чужбина. Съвместяването им няма да ви затрудни. Здравето ви през 2016г. е крехко макар че като зодия сте жизнеустойчиви и уравновесени. Още в началото на годината ще сте предразположени към простудни и вирусни заболявания. Ето защо през 2016 г. бъдете предпазливи в периода 12-28 февруари, 10-18 март.

Най-малката проява на неразположение може да се превърне в проблем и да ви остави доста време в леглото. Ако вземете мерки, ще оправите бързо силите си. По принцип Везните бързо се възстановяват. Главоболието отново ще ви навестява често, внимавайте с натоварването. Имате много чувствителна нервна система, която лесно се разклаща и реакциите й нерядко са доста остри, затова се пазете, доколкото можете, от стресови ситуации. Склонни сте към невродермити. За да се чувствате добре, трябва много редовно и стриктно да редувате натоварването с почивка. Избягвайте сладките храни. Въобще внимавайте с храната, защото вашата склонност към алергия може да ви създаде проблеми. Някои от вас през годината ще имат болки в гърба, затова избягвайте носенето и вдигането на тежести. Децата ви ще имат проблеми с носоглътката и това ще е причина за залежаването им в къщи. Покоят и хармонията се отразяват чудотворно на здравето ви, затова положете усилие да си ги осигурите. Любовта е в кръвта на Везните. 2016 г. ще започне с доста интересни емоционални истории. Много от вас са се запознали около Коледа и новогодишните празници с една интересна личност, която също ще прояви интерес към вас.

Везните са обаятелни и умеят да прелъстяват. С красивите си думи ще спечелите любовта на личността, към която проявявате интерес. Не обичате да се прекалява с публичните изблици на чувства, винаги сте готови за приятни срещи, интелигентни разговори, в които няма и следа от бруталност и цинизъм, но влюбите ли се истински - то е за дълго и много силно. Такова изживяване ви очаква през тази година. Ще пътувате с половинката си през април, август и септември. Обвързаните ще се радват на нещо около семейството и децата през септември, октомври и ноември, в дома им ще цари мир и спокойствие. Везни, годината ще бъде благоприятна да поставите чувствата си в ред. Бъдете по-внимателни в приказките си и даже на шега не обиждайте интимния си партньор, особено през септември и октомври. Пазете се от безсмислени сблъсъци и раздори с половинката през юли, август, октомври и ноември. 2016-а е година, която ще покаже на Везните много неща откъм красивата им страна.
Скрий текста