Хороскоп Водолей

Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби

Годишен хороскоп за зодия Водолей 2016 година

Лозунг: Внимавайте да не се подхлъзнете, понякога и златото е лъжливо!

2016 е годината, която ще ви даде големи възможности да организирате работата си, да оцените силите и възможностите си реално. Това е година на обновлението и промяната при доста от вас.

Ще имате голямо желание да се чувствате независими, свободни и да можете да си вършите работата, с която сте се заели. Освободете личността си, не се страхувайте от препятствията. Много важно е да чувате съветите на околните, а какво ще приемете - ще си е ваше решение.

През април не бива да позволявате груба намеса във вашия делови и личен живот. Ще имате среща с влиятелни хора, действайте бързо, не се бавете. Всички промени ще са улеснени и още през март и април ще усетите силата на 2016 година. Ще възстановите много стари връзки, а през април ще разберете, че за вас няма пречки нито в бизнеса, нито в обучението, нито в парите, нито в любовта. Мислете оптимистично.

Покажи целия текст
Възможно е издигане в работата, материалните средства няма да ви липсват. Новите възможности и идеи също ще са една след друга. Има вероятност през януари да се внесе обърканост, която ще забави някои покупко-продажби, но ще се справите. Много внимавайте през януари, юли и септември при установяването на отношения с хора от чужбина.

Макар че август носи промени в някои от делата ви, и то положителни, родените през февруари все пак трябва да бъдат внимателни. Много е важно през цялата година да проверявате информацията, която получавате. Внимавайте през октомври, когато ще сте изцяло завладени от работа, ще бързате и това може да доведе до стрес и до безпорядък в делата ви. През тази година ще си върнете вярата в доброто, родените през януари ще постигнат завидно равновесие.

Годината е на растеж, на нови контакти, важни срещи и много интересни покупки. Ако се наложи промяна в дейността ви - ще е за добро. Много е важно да знаете с кого контактувате. Хората, които допускате близо до себе си да бъдат проверени. Годината е невероятно важна за тези, които искат да получат допълнителна квалификация или ще защитават магистратура и научни степени.

2016-а дава свободен път и на всички, които сега завършват средно образование и съзнавайки, че то е гаранция за бъдещето им, искат да продължат учението си. Пазете се от влюбване, което може изцяло да разстрои нервната ви система и да попречи на образованието ви. Здравословните ви проблеми през тази година могат да са резултат от прекалено натоварване и стрес в работата, учението или проблеми вкъщи. Внимавайте с разширените вени, кръвообращението и вариращото кръвно налягане. Сърдечносъдовата ви система ще е под напрежение, а това не е добре за вас. Годината ви дава работа, но тя може да отнеме от здравето ви, ако неразумно използвате времето си.

Движете се, бъдете сред природата, не се подлагайте на гладни диети, хранете се нормално, с повече зеленчуци. Избягвайте захарта и тежките сладкиши. Истинска и силна любов е нужна на Водолея. Той не желае да дели половинката си с друг, ето защо през тази година трябва да е наясно със своя интимен партньор - дали да е обвързан с брак, или да продължи в съвместното съжителство. Ще иска да му се отвръща на чувствата с чувства и да не бъде мамен. Годината ще е много динамична в любовно отношение - увлечения, кратки страстни романтични връзки. Единствено ревността може да ви създаде ядове с половинката.

Ако връзката ви е с години и не е стабилна, ако ви създава проблеми, то изяснете отношенията си с човека до вас, докато не сте сложили брачните халки или не сте взели решение за раздяла. Годината е благоприятна за двойките, които имат хармонично съжителство, и за тези, които са готови да минат под звуците на Менделсон. През лятото голяма роля за вашия личен живот ще изиграят ваши приятели, които ще съдействат за изясняване на отношенията с половинката ви. Една изневяра при необвързаните ще ги накара да страдат - залагахте много на особата до вас, минаха 3-4 години, а той или тя все продължават да държат на свободата и развлеченията си.

При семейните се очаква заздравяване на връзката, а при тези, на които алкохолът и агресията са надхвърлили летвата на нормалното, се очаква раздяла или изясняване на ситуацията с необходимите компромиси.
Скрий текста